Friday, August 10, 2007

Aitäh!

Tahaks tänada paljusid, kelleta see tore ettevõtmine poleks õnnestunud. Nagu ütleb ka vanasõna, on oma paat ihule kõige lähemal ja tänud kõigepealt oma meeskonnale: Maivi, Romet ja Jane, ma poleks seda suutnud ilma teieta. Ka kõigi teiste ujujatega kaasas olnud meeskonnad andsid tingimuste kiuste endast maksimumi. Palavus, vähene liikumisruum, mootoriprobleemid, pidev vajadus teosammul liikuvat ujujat jälgida, teda toita, joota ja hoiatada jões varitsevatest ohtudest ja palju muud, mida mõnusalt vees sulistav ujuja ei oska ettegi kujutada, muudavad saatepaadi ülesande tõsiseks tööks. Priidu meeskonnal läks mootoriga kuuldavasti veel nii õnnetult, et enamuse 12 tunnist olid nad sunnitud sõudma. Mõistagi ei heidetud selle tühiasja pärast meelt ja Priit lõpetas edukalt.
Tänud ka Raivole paadirent.ee-st, Piiale ja Jaanusele Jõesuu turismitalust, Borni tüdrukutele ja arstitädidele Maarjamõisast. Te kõik olite väga abivalmid.
Loomulikult aitäh Emerile, kes tõelise spordimehe entusiasmiga pühendas oma kolmapäeva ujumise kajastamisele.
Lõpuks tänud kõigile heade soovide soovijatele - kas edastasite need näost-näkku, telefoni või interneti teel, teid oli tõeliselt palju.

Henri

No comments: